Головна » 2018 » Січень » 4 » ЗУСТРІЧАЙМО РАЗОМ
14:50
ЗУСТРІЧАЙМО РАЗОМ

Новий рік та Різдво Христове – найулюбленіші народні свята. Працівники Вороньківської сільської ради, будинку культури та місцевої школи приклали максимум зусиль, щоб цьогорічне новорічне свято стало святом душі кожного мешканця села та його гостей. І це вдалося. Дійство було яскравим, феєричним емоційним змістовно навантаженим. Час дійства 30 січня 2017 року. Місце дійства – сільський будинок культури та прибудинковий майданчик, де сяяла безліччю яскравих вогників багатометрова новорічна красуня-ялинка. Традиційні Дід Мороз (Володимир Гусак) і Снігуронька (Ірина Шута) вітали присутніх з Новим 2018 роком. Привітав односельців з прийдешніми новорічними та різдвяними святами і сільський голова Юрій Папенко. Він побажав всім і кожному окремо в році Новім доброго здоров’я, веселого і радісного святкування, та миру і злагоди в душі, родині та Україні, щедрих врожаїв, Божої благодаті. Подякував також організаторам святкування за їх активну життєву позицію.

Левову частку сценарного дійства взяли на себе учні сільської школи. Діти радували публіку гарними піснями, танцювальними ритмами, вдалим виконанням ролей. Лунали чарівні голоси Марії Антонської, Тетяни Шутої, Аліни Гусак, Діани Петрик. Неперевершено інсценізували казки та сценки Олександр Пахолок, Євген Давидчик, Вікторія Батечко, Каріна Ткаченко, Єдуард Шкрамко, Вікторія Горова, Василь Шутий, Артем Піший, Роман Твілєнєв, Сергій Мосур та інші. Глядачі із захопленням спостерігали за грацією і пластикою танцюристів Юлії Васько, Тетяни Горової, Ірини Пироганич, Валентини Папенко та інші.

Яскравою окрасою свята був виступ сільського фольклорного ансамблю «Червона калина» у виконанні якого звучали пісні, колядки, щедрівки. Цей ансамбль на протязі 10 років користується великою популярністю серед односельців, без його виступу не обходиться жодне свято. Чарівні голоси учасниць вокального гурту завжди радували глядачів.

  

Продовжувалось свято цікавими та веселими конкурсами для різних вікових груп. Далі дійство перенеслось до головної ялинки села: хороводи, жарти, сміх. Всіх присутніх пригощали шампанським від Діда Мороза та Снігуроньки.

Наприкінці свята лунали святкові феєрверки, які розсівали різнокольорові вогні на зоряному небі.

Створити новорічну казку для своїх малюків забажали і батьки запросивши Діда Мороза та Снігуроньку до своїх домівок. Організатори творчо підійшли до привітань вдома та задіяли всю сім’ю малюка. Кожна дитина могла розкрити свої таланти, стати учасником гри «Яка ялинка», відгадати загадки від лісових звірів, які принесла Снігуронька.

А в новорічну ніч о 1-й годині головна ялинка села знову зустрічала всіх бажаючих на веселе і радісне святкування.

Організатори дуже вдячні всім небайдужим за підтримку в проведені свята.

Переглядів: 237 | Додав: Voronki | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar