Головна » 2015 » Листопад » 2 » ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЮ
10:36
ВІЧНА ПАМ'ЯТЬ ГЕРОЮ

 30 жовтня поховано нашого героя-односельця ХРЯПУ ІГОРЯ ВАСИЛЬОВИЧА.

Важко пригадати, коли у селізбиралося на похорон стільки людей. Приїхали 

Військові побратими, заступник командира, військовий священник-капелан, працівники військомату, керівництво району, однокласники,друзі, чуйні односельці. Ігоря відспівали у церкві, а потім у супроводі оркестру та салютної групи провели на кладовище.

10 вересня цього року наш герой відзначив на бойовому посту 35-річний ювілей. На початку листопада повинен був прийти додому у місячну відпустку.

Ігор після закінчення 11 класів Вороньківської школи вступив на заочне відділення Ніжинського

педагогічного вузу.

У 1998-2000 рр. служив у Збройних Силах України в аеромобільних військах. Згодом працював у столиці. Останнім місцем роботи було       ТОВ «Альфа-Щит».

2 лютого він був мобілізований до армії. До середини червня проходив військову перепідготовку на Житомирському полігоні. 20 червня був направлений у зону АТО.

26 жовтня зав'язався бій із диверсійною групою місцевих бойовиків під Донецьким аеропортом. Ігор, ризикуючи власним життям, загинув.

Коли труну з тілом Ігоря Хряпи виносили після відспівування з храму, багато чисельний натовп впав на коліна. Так український народ прощається лише із справжніми героями – захисниками Вітчизни.

Переглядів: 267 | Додав: Voronki | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar