Головна » 2016 » Серпень » 30 » ПРОВЕДЕНО ДЕНЬ СЕЛА - 2016
09:41
ПРОВЕДЕНО ДЕНЬ СЕЛА - 2016

      Традиційне свято День села святкували мешканці с.Вороньки 27 серпня 2016 року. У святкуванні взяли участь заступник голови районної ради Андрій Ткаченко, депутати облради Сергій Пащенко та Віта Солорєва, заступник голови ТОВ "СВК Пам'яті декабристів" Юрій Медвідь.
        Добрі слова вітань і побажань линули з уст представників сільської і районної влади.
Насамперед привітав односельчан сільський голова Юрій Папенко, який побажав усім процвітання, добробуту, здоров’я та мирного неба. Слова подяки линули на адресу всім тим, хто небайдужий до проблем громади і бере активну участь у житті села.
Теплі слова побажань линули з вуст заступника голови районної ради Андрія Ткаченка « Нехай і надалі процвітає село, захищено почувають себе люди похилого віку і всіх об’єднує одне почуття – любов до малої батьківщини. Бережіть і плекайте славні традиції і звичаї села».
     Святкову програму підготували аматори сільського будинку культури, вони подарували прекрасний настрій усім присутнім на святі.


   За підтримки ВО "Батьківщина", для жителів села виступили співаки з Чернігова - вокальний дует "Lana&Lena".
     В рамках програми було організовано виставки вишивок (місцевих майстрів) та врожаю. 

 

      Також проводилась святкова безпрограшна лотерея. Все це вдалося організувати за підтримки спонсорів якими виступили ТОВ СВК"Памяті Декабристів",ФГ "Промінь",ФГ "Бороденко", та місцевих приватних підприємців.
         Свято вдалося на славу.

Переглядів: 255 | Додав: Voronki | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar