Головна » 2017 » Листопад » 14 » ГЕРОЇ ЗАВЖДИ З НАМИ
16:35
ГЕРОЇ ЗАВЖДИ З НАМИ

ГЕРОЇ ЗАВЖДИ З НАМИ

     Четвертий рік ми не можемо спати спокійно: знову гинуть найкращі українці, цвіт нації. Серед них - наші земляки, які, не задумуючись, пішли боронити кордони держави. В історію нашого славного села Вороньки 26 жовтня року відтепер вписано чорним рядком. Біля села Водяне Ясинуватського району Донецької області, захищаючи Украйну, під час обстрілу позицій бригади зі стрілецької зброї диверсійно-розвідувальною групою противника героїчно загинув наш земляк - солдат Збройних Сил України Ігор Хряпа.

       Рівно два роки тому, Ігоря не стало...

     У нашій пам’яті Ігор Хряпа залишиться не лише гарним сином, чуйним чоловіком, ніжним татом, чудовим другом, товаришем, а й хорошим учнем.

      Сонячного осіннього ранку 10 вересня 1980 року в трудовій родині Василя та Валентини Хряп народився син Ігор. Маленький Ігор зростав енергійним, життєрадісним хлопчиком, із нестримною цікавістю та жагою пізнання.

      Свою шкільну дорогу розпочав у Вороньківській середній школі. Хлопчина зростав вихованим та дисциплінованим учнем, фізично загартованим юнаком, який успішно поєднував шкільне навчання, допомогу батькам по господарству та розваги з однолітками, знаходив час для улюблених книг. Спокійним і доброзичливим запам’ятали його вчителі та однокласники.

      Школу Ігор закінчив у 1997 році. Строкову військову службу пройшов із 1998 до 2000 року. 2000 року одружився на гарній жінці Наталії. В їхній сім’ї народилося двоє чудових діточок - Альоша й Маринка. Проте почуття громадянського обов’язку та висока свідомість не дозволили залишатися осторонь подій, що почали відбуватися в державі. 2 лютого 2015 року він був мобілізований до армії. А 20 червня направлений у зону АТО.

      І цього року, щоб пом’янути загиблого в зоні АТО українського воїна, зібралися його рідні. Прийшли підтримати родину учні, представники сільської ради та просто небайдужі односельці. Учасники вшанування пам’яті Ігоря Хряпи поклали квіти до Меморіальної дошки. Разом із родиною Ігоря, його друзями і знайомими сумують усі вороньківці, усі, кому не байдужа доля нашої країни, майбутнє дітей та онуків. Пам’ять про Ігоря Хряпу - вороньківця, який поклав життя за мирне небо над головою, завжди буде жити в наших серцях.

      Царство Небесне герою!

      

 

Переглядів: 217 | Додав: Voronki | Рейтинг: 0.0/0
Всього коментарів: 0
avatar